Συγκινεί η Τζένη Μπότση: «Έρχονται και βουρκώνω, βάζω τα κλάματα»

Τζένη Μπότση

Σε εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Τζένη Μπότση στον Alpha.

Καλεσμένη στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Τζένη Μπότση, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δίκες των προφυλακισμένων συναδέλφων της, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την προσωπική της εξομολόγηση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα μέσα μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε ξεπεράσει. Είναι φοβερό γιατί τώρα, επειδή παίζω στο θέατρο, έχουν αρχίσει και έρχονται κάποιες κοπέλες από αυτές που είμαστε στην ίδια ομάδα και μας έχει συμβεί το ίδιο πράγμα τις οποίες δεν τις ήξερα και τις γνωρίζω τώρα».

«Τις γνωρίζω στο θέατρο. Μπορούν να σας επιβεβαιώσουν και οι συνάδελφοι ότι μπαίνω μες στο θέατρο, λέω ότι σήμερα θα έρθει η τάδε και βουρκώνω και βάζω τα κλάματα γιατί θα γνωρίσω μια κοπέλα που μας έχει συμβεί κάτι που μας δένει τόσο πολύ και δεν την ξέρω».

«Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, πολύ δυνατές και όλα αυτά τα κορίτσια τα έχω μέσα στην καρδιά μου και είναι η δύναμη μου. Ξέρω ότι το ίδιο είμαι και γω για εκείνες και κάναμε μια πολύ σπουδαία διαδρομή που, αν δεν ήταν αυτές, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό» συμπλήρωσε η Τζένη Μπότση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.