Συγκινεί η Σόφη Παππά για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Με πονάει πολύ να λέω το όνομα του»

Σόφη Παππά

Όταν η Σόφη Παππά θυμήθηκε τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Μια αναδρομή στις μεγάλες της επιτυχίες έκανε η Σόφη Παππά, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η γνωστή στιχουργός αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις επιτυχίες «Τρένο» και «Κι έλεγες».

Πιο συγκεκριμένα, η Σόφη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει να λέω πως η Άννα απογείωσε ένα τρένο! Είναι κατά τη γνώμη μου η μόνη που θα μπορούσε να το κάνει. Το είπαν αρκετοί τραγουδιστές πριν αλλά γύρευε την Άννα. Τα περισσότερα τραγούδια μου αναφέρονται στον πρώτο μου έρωτα Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη με αυτό τον έρωτα που ήθελε να υπηρετήσει στην Αθήνα. Όταν τελείωσε αυτή η θητεία, φυσιολογικά έπρεπε να γυρίσει πίσω. Μετά από ένα βράδυ γεμάτο κλάμα, το πρωί πήγαμε στον σταθμό και είχα πάντα την ελπίδα ότι την τελευταία στιγμή θα κατέβαινε. Ακόμα και όταν ξεκίνησε το τρένο, νόμιζα ότι στην επόμενη στροφή μπορεί να κατέβει αλλά δεν έγινε

«Το «Κι έλεγες» ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε πανελλήνια επιτυχία. Αυτό μου το έδωσε απλόχερα ο Τόλης Βοσκόπουλος. Με πονάει πολύ να λέω το όνομα του με το φευγιό του αυτό που για μένα δεν ισχύει. Στις 3 τα μεσάνυχτα μπορούσε να με παίρνει, χτύπαγε το τηλέφωνο, το σήκωνα και με ρωτούσε αν κοιμάμαι. Του απαντούσα ναι αλλά δεν το άκουγε. Όταν έπαιρνε ήταν χάλια συναισθηματικά και μου έλεγε πολλά» συμπλήρωσε η Σόφη Παππά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.