Συγκινεί η Ρένια Λουιζίδου: «Η απώλεια του Βλάσση είναι τρομερά περίεργη»

Ρένια Λουιζίδου

"Αν κάποιον φανταζόσουν λοιπόν να δικαιούται τη ζωή ήταν ο Βλάσσης" εξομολογείται η Ρένια Λουιζίδου.

Την Ρένια Λουιζίδου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Βλάση Μπονάτσο και την διαχείριση της απώλειας του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνθρωποι έχουν χαθεί, έχουν περάσει τα χρόνια και υπάρχουν και άλλες απώλειες. Του Βλάσση είναι τρομερά περίεργη γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν η χαρά της ζωής. Κι αν κάποιον φαντάζεσαι να ζει, ρε παιδί μου και να δικαιούται να ζει… Εμένα μούχλα με ανέβαζε, μούχλα με κατέβαζε! Δεν κουραζόταν ποτέ, ήταν πάντα να πάμε εδώ και να πάμε εκεί».

«Αν κάποιον φανταζόσουν λοιπόν να δικαιούται τη ζωή ήταν ο Βλάσσης και είναι πολύ περίεργο. Να την θέλει, να την λαχταράει, να την γουστάρει και να ξέρει να τη ζήσει. Είναι τόσο παράξενο να λείπει αυτός. Και άλλοι άνθρωποι έχουν χαθεί αλλά ο Βλάσσης είχε αυτή την ζωντάνια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρένια Λουιζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.