Συγκινεί η Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον Πάνο Νάτση: «Μου λείπει και θα μου λείπει»

Ντάνη Γιαννακοπούλου

"Δεν μπορούσα να δω τις Σέρρες γιατί με έπιαναν κλάματα" ομολογεί η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η νεαρή πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Έρωτας φυγάς» μίλησε τόσο για τα κάστινγκ που περνά προκειμένου να πάρει έναν ρόλο όσο και για τον θάνατο του καλού της φίλου, Πάνου Νάτση.

Ειδικότερα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται ότι πέρασα από κάστινγκ για να πάρω την ρόλο της Αλεξάνδρας στη σειρά, πάντα περνάω από κάστινγκ. Πέρασα από 3 – 4 ακροάσεις. Το προτιμώ γιατί νιώθεις ότι παίρνεις έναν ρόλο με την αξία σου, σιγουρεύονται οι άλλοι ότι είσαι ο ιδανικός ηθοποιός για τον ρόλο και αισθάνεσαι και συ λίγο καλύτερα. Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό».

«Πολλές φορές με έχουν απορρίψει για ρόλους. Και από τις «Άγριες Μέλισσες» είχα περάσει από κάστινγκ. Νομίζω πως ήμουν υποψήφια για μία από τις τρεις αδελφές».

«Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Πάνο Νάτση και κατάφερα να δω τις Σέρρες πριν από δυο μήνες. Πολύ καιρό μετά, ενάμιση χρόνο, από τον θάνατο του. Δεν μπορούσα όμως να το δω γιατί με έπιαναν κλάματα, τον Πάνο τον αγαπούσα πολύ και ήμασταν πολύ κοντά. Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη, μου λείπει και θα μου λείπει» πρόσθεσε, επίσης, η Ντάνη Γιαννακοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.