Συγκινεί η Νίκη Κάρτσωνα για τον θάνατο του πατέρα της: «Μου λέει… μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ»

Νίκη Κάρτσωνα

"Θυμάμαι τον γιο μου, που μού 'χε στείλει ένα μήνυμα και μου λέει: έφυγε ο παππούς μου, ο άνθρωπος που όπου ήμασταν ερχόταν" εξομολογείται συγκινημένη η Νίκη Κάρτσωνα.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε η Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τον χαμό του πατέρα της, την τηλεοπτική της απουσία και τον χρόνο που περνάει.

«Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995 με τα πάνω και τα κάτω μας» αποκαλύπτει στην κάμερα η Νίκη Κάρτσωνα.

Η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της το 2019. «Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όλοι οι άνθρωποι έχουν βιώσει μία απώλεια, μπορούν να καταλάβουν αυτό που λέω. Ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που έφυγε. Το ζήσαμε με τις αδελφές μου, ενωθήκαμε πολύ ξανά μεταξύ μας» εξομολογείται το γνωστό μοντέλο.

«Θυμάμαι από τον γιο μου, όταν εκείνο το απόγευμα πήγα σπίτι και δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή, μου έστειλε ένα μήνυμα και μου είπε: μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ, έφυγε ο παππούς μου, έφυγε ο άνθρωπος που όπου ήμασταν ερχόταν» αποκαλύπτει εμφανώς συγκινημένη.

Σε ό,τι αφορά τη διάκριση στα καλλιστεία το 1995, η Νίκη Κάρτσωνα δηλώνει πως δεν γνωρίζει πως έφτασε στην τελική 12αδα και τελικά στέφθηκε Μις Φωτογένεια, ενώ παραδέχεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν εκείνος που την πίστεψε και τη βοήθησε πολύ σε αυτό.

«Όταν με βλέπει ο κόσμος σήμερα με ρωτάει γιατί έφυγα από την τηλεόραση» αναφέρει στη συνέχεια, ενώ τονίζει πως την απασχολεί η εικόνα της στο σημείο που να βλέπει τον εαυτό της και να νιώθει ευτυχισμένη. «Η ευτυχία είναι κατάκτηση. Αυτό λέω και στον γιο μου» σημειώνει κλείνοντας η Νίκη Κάρτσωνα.