Συγκινεί η Νένα Μεντή για τον πρώτο της σύζυγο – «Δεν υπάρχει αυτό το σοκ»

Νένα Μεντή

" Για 2 - 3 χρόνια δεν πήγα στο σινεμά να δω την ταινία και όταν πήγα και τον είδα, έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει" εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η Νένα Μεντή συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αναφορά καρδιάς για τον πρώτο της γάμο και τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νένα Μεντή δήλωσε πως «ο πρώτος μου άντρας έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια, αναπολώ την στιγμή και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου».

Αμέσως μετά προβλήθηκαν πλάνα στην εκπομπή από την ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου με την ευγενική παραχώρηση της οικογένειας του.

«Έπειτα από έναν χρόνο και λιγότερο πέθανε. Για 2 – 3 χρόνια δεν πήγα στο σινεμά να δω την ταινία και όταν πήγα και τον είδα, έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει» πρόσθεσε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.