Συγκινεί η Μάριον Μιχελιδάκη – «Τον πατέρα μου κάθε φορά τον έπαιρναν τα κλάματα»

Μάριον Μιχελιδάκη

Όσα δήλωσε η Μάριον Μιχελιδάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μάριον Μιχελιδάκη τη νύχτα της Τετάρτης στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε με ειλικρίνεια για όλα ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μάριον Μιχελιδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι γονείς μου «εφυγαν» σχεδόν παράλληλα, με επτά μήνες αν και ήταν χωρισμένοι. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω».

«Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μού έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Ζούσε στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα αλλά η αγάπη ήταν πάντα δεδομένη και οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι. Εντάσεις, φωνές, τσακωμούς. Δεν είχα βιώματα δηλαδή του παιδιού χωρισμένων γονιών» πρόσθεσε η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ. «Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει «μη γυρίσεις να με κοιτάξεις». Τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά»

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Μάριον Μιχελιδάκη στο The 2night Show…