Συγκινεί η Μαριλού Κατσαφάδου για τον Πάνο Νάτση: «Πάντα θα με στενοχωρεί»

Μαριλού Κατσαφάδου

"Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο για μένα" εξομολογείται η Μαριλού Κατσαφάδου.

Μαζί με τον πατέρα της, Θοδωρή βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή που είχε στην τελευταία τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριλού Κατσαφάδου εξομολογήθηκε πως «με στενοχωρεί, πάντα θα με στενοχωρεί. Τώρα πια όμως μπορώ να την δω την σειρά πιο εύκολα. Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Οι Σέρρες πρωτοπροβλήθηκαν τον Απρίλιο του 2022 και προβλήθηκε μετά άλλες δυο φορές στον ΑΝΤ1».

«Βλέπεις σήμερα τη σειρά και τι καλός που είναι και ο ίδιος. Όσες φορές το βάζω, λέω «αχ ρε Πάνο». Δηλαδή με πιάνει ένα τέτοιο συναίσθημα. Τώρα πια έχω πάρει λίγο τις αποστάσεις μου όσον αφορά αυτό το θέμα και βλέπω άλλα πράγματα».

«Δηλαδή με τον καιρό άρχισα να κοιτάζω εμένα, να βλέπω αν μ’ αρέσω και τι θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, βλέπω τους υπόλοιπους και παρακολουθώ την ιστορία. Κάθε φορά βλέπω κάτι διαφορετικό και βλέπω πάντα πόσο καλός είναι ο Πάνος, χαίρομαι πια να τον βλέπω» πρόσθεσε η Μαριλού Κατσαφάδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.