Συγκινεί η Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας, ο ένας κρέμεται επάνω στον άλλον»

Μαρία Παπαλάμπρου

"Είμαστε πολύ κολλημένες πλέον με την κόρη μου" ομολογεί η Μαρία Παπαλάμπρου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Παπαλάμπρου στην κάμερα του Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Επισκέπτης» στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία και την απώλεια του συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα αρχίσει να συζητάω για κάποια δουλειά στην τηλεόραση αλλά είδα στην πορεία ότι δεν ήταν δυνατόν να την παρακολουθήσω γιατί είχα δύο θεατρικές παραστάσεις. Μου αρέσει όμως η τηλεόραση και την αγαπάω πολύ».

«Τώρα η κόρη μου ξαναέφυγε, γύρισε πίσω στο Βερολίνο και πήγε να σπουδάσει. Σίγουρα όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας, βεβαίως, αυτόματα ο ένας κρέμεται κατά κάποιο τρόπο επάνω στον άλλον πια. Είμαστε πολύ κολλημένες πλέον, όμως νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε και την ανεξαρτησία μας η κάθε μία. Να σεβόμαστε η κάθε μία ότι έχουμε και μια προσωπική ζωή και ότι συνεχίζουμε».

«Και εγώ δηλαδή δεν σταμάτησα τις δραστηριότητες μου, να πέσω πάνω στο παιδί γιατί θεωρώ πως θα ήταν πολύ καταπιεστικό αυτό για εκείνη και τελικά δεν θα την ωφελούσε» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Παπαλάμπρου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.