Συγκινεί η Μαρία Ναυπλιώτου για τους γονείς της που «έφυγαν» από τον καρκίνο

Μαρία Ναυπλιώτου

"Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου" τονίζει, μέσα σε όλα, η Μαρία Ναυπλιώτου.

Σε μια επιλεκτική της τηλεοπτική εμφάνιση, η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Η σημαντική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απώλεια της μητέρας και του πατέρα της, οι οποίοι έφυγαν αμφότεροι νικημένοι από τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η διπλή απώλεια των γονιών μου δεν είναι τραύμα, αλλά πένθος. Έχασα δηλαδή τους γονείς μου. Τους έχασα όταν ήταν νέοι το οποίο είναι πραγματικά πολύ λυπηρό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και για μένα και για τον αδελφό μου γιατί η αρρώστια, η φθορά και ο θάνατος είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ειδικά όταν αφορά αγαπημένους του ανθρώπους».

Το γεγονός ότι και οι δυο γονείς μου έφυγαν από καρκίνο, όχι, δεν μου έχει δημιουργήσει άγχος. Όμως είμαι ένας άνθρωπος συνεπής. Κάνω δηλαδή τους ιατρικούς μου ελέγχους και θέλω να περάσω ένα μήνυμα γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι φοβούνται. Όχι, να ξέρεις και να προλαβαίνεις γιατί πάρα πολλές ασθένειες θα μπορούσαν να είχαν ιαθεί αν τις είχαμε προλάβει νωρίς».

«Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου» ξεκαθάρισε, με σαφήνεια, η γοητευτική πρωταγωνίστρια στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.