Συγκινεί η Μαίρη Σταυρακέλη για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Με ταράζει πολύ, δεν μπορώ πια να ξαναδώ το σίριαλ»

Μαίρη Σταυρακέλη

"Δεν το περιμέναμε" εξομολογήθηκε η Μαίρη Σταυρακέλη.

Η Μαίρη Σταυρακέλη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού με αφορμή την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι». Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο επιτυχημένο σίριαλ «Καρέ της ντάμας» όσο και στην πρόσφατη απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Σταυρακέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω γιατί αλλά το «Καρέ της ντάμας» που είναι παλιό σίριαλ και δεν παίζεται σε επαναλήψεις, θεωρούσα πως ο κόσμος θα το έχει ξεχάσει. Παρόλα αυτά όμως δεν συμβαίνει αυτό. Μου μιλάνε πολλοί μέχρι και σήμερα για αυτή τη σειρά».

«Δυστυχώς μεγαλώνοντας μεγαλώνουν και οι απώλειες. Δεν το περιμέναμε (σ.σ. τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου) και είναι και αυτό ένα κομμάτι που με ταράζει πολύ. Είναι αυτό που δεν μπορώ πια να δω το «Καρέ της ντάμας». «Α, πάρα πολύ ωραία, δεν θα το δω μάλλον ποτέ» λέω. Ποτέ ξανά».

«Σήμερα γίνονται διάφορα δύσκολα πράγματα στην τηλεόραση. Ας πούμε, είχαμε γυρίσει κάποια επεισόδια και για το σίριαλ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που ήταν μια σειρά που πήγαινε μια χαρά. Νομίζω όμως πως τέσσερα επεισόδια είναι γυρισμένα, είναι τελειωμένα αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαίρη Σταυρακέλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο STAR.