Συγκινεί η Λυδία Φωτοπούλου για την απώλεια της μαμάς της: «Δεν έζησα το πένθος μου, δεν ήξερα»

Λυδία Φωτοπούλου

"Φοβόμουν ότι τα πράγματα τελειώνουν απότομα και αυτό μου προκαλούσε έναν πανικό" εξομολογήθηκε η Λυδία Φωτοπούλου.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, με αφορμή τη νέα σειρά στην ΕΡΤ, η Λυδία Φωτοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην απώλεια της μητέρας της και την δύσκολη διαχείριση σε αυτήν.

Ειδικότερα, η Λυδία Φωτοπούλου εξομολογήθηκε πως «την απώλεια την αντιλήφθηκα όταν ένιωθα ότι περίμενα συνεχώς ένα τέλος στη ζωή μου για τα πράγματα. Δηλαδή όταν μεγάλωσα πια και είχα το τέλος πιο μπροστά μου από το να ζήσω κάτι. Δηλαδή φοβόμουν ότι τα πράγματα τελειώνουν απότομα και αυτό μου προκαλούσε έναν πανικό. Εκεί κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα».

«Νομίζω όμως ότι το πένθος μου δεν το έζησα, δεν ήξερα να το ζήσω και γύρω στα 45 μου άρχισα να πενθώ. Δέχθηκα και βοήθεια, πήγα για λίγο σε ψυχολόγο και μίλησα. Δεν το ονόμασα γρήγορα αλλά καταλάβαινα ότι ήταν ένα μοτίβο της ζωής μου και κάποια στιγμή το ονομάτισα κιόλας».

«Στο πρώτο συννεφάκι δηλαδή ένιωθα… καταιγίδα οπότε τέλος! Στα 45 απλώς άρχισα λίγο να βλέπω πιο βαθιά τον εαυτό μου. Ίσως είχα περάσει και κάτι, μια απογοήτευση, οπότε ήθελα να μιλήσω με κάποιον και ήταν πολύ ωραίο» συμπλήρωσε, επίσης, η Λυδία Φωτοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.