Συγκινεί η Ξένια: «Τρόμαξα πολύ στην Ουκρανία την τελευταία φορά, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία»

Ξένια

"Ο παππούς μου έφυγε από βόμβα στην Ουκρανία" εξομολογήθηκε η Ξένια των REC.

Η τραγουδίστρια των REC, Ξένια μίλησε την Κυριακή στην κάμερα του MEGA και εξομολογήθηκε τον φόβο που νιώθει για τους δικούς της ανθρώπους οι οποίοι και βρίσκονται στην Ουκρανία όπου ολόκληρος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στις ρώσικες εισβολές.

Πιο συγκεκριμένα, η Ξένια δήλωσε πως «όλη η οικογένειά μου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντόνετσκ. Η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ο αδελφός μου, η γιαγιά μου, οι θείοι μου, τα ξαδέλφια μου, όλοι. Προσπαθώ τη στιγμή που έχω επικοινωνία να τους στείλω την καλύτερη διάθεση που γίνεται και μόλις κλείνω το τηλέφωνο τα βρίσκω λίγο με τον εαυτό μου για να μπορώ να ηρεμήσω. Για μας είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί το ζούμε εδώ και οχτώ χρόνια όλο αυτό το πράγμα. Ο τελευταίος μήνας έχει γίνει πολύ δύσκολος στο Ντόνετσκ. Δεν υπάρχει επικοινωνία και υπάρχει έλλειψη φαρμάκων.

«Τελευταία φορά βρέθηκα στο Ντονέτσκ τον περασμένο Αύγουστο. Τρόμαξα πολύ, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία. Πήγα για να δω την οικογένεια μου γιατί πραγματικά μου λείπει πάρα πολύ. Μπήκα στο αμάξι με τον αδερφό μου για να πάμε στην πόλη και βάζω από συνήθεια όπως κάθομαι τη ζώνη. Μου είπε ο αδερφός μου να την βγάλω και ότι δεν πρέπει να φοράμε ζώνη γιατί αν ξεκινήσει ο βομβαρδισμός πρέπει να μπορούμε να τρέξουμε».

«Ο παππούς μου έφυγε από βόμβα στην Ουκρανία. Η μαμά μου λόγω της υγείας της βρίσκεται εκεί πέρα, είχε περάσει πολύ δύσκολα και έχει πολύ σοβαρή ασθένεια. Τώρα με την ασθένεια μαζί, που χρειάζονται πολύ σοβαρά φάρμακα, περνάει δύσκολα και δεν μπορεί να φύγει. Είναι όλα μαζί, πραγματικά, δεν έχω λόγια» πρόσθεσε συγκινημένη η νεαρή τραγουδίστρια Ξένια στον δημοσιογράφο Αρτ και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο Μεγάλο κανάλι.