Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Με φροντίζει εδώ και δυο χρόνια, είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου»

Ξένια Καλογεροπούλου

"Όντας λίγο μισότυφλή και λίγο μισοκουτσαίνοντας, χρειάζομαι μια φροντίδα" παραδέχεται η Ξένια Καλογεροπούλου.

Την Ξένια Καλογεροπούλου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για την σχέση που διατηρεί με το γήρας και την ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για την γυναίκα που την φροντίζει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ειδικότερα, η Ξένια Καλογεροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μαρία Λεών είναι η γυναίκα που με φροντίζει και, όντας λίγο μισότυφλή και λίγο μισοκουτσαίνοντας, χρειάζομαι μια φροντίδα. Η Μαρία εδώ και δυο χρόνια με φροντίζει καταπληκτικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως με φροντίζει. Αισθάνομαι ότι με αγαπάει πολύ και την αγαπάω και γω πάρα πολύ. Είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου».

«Πως να μην το λέω, είναι καταπληκτική και της οφείλω πάρα πολλά πράγματα. Βέβαια εκτός από την Μαρία έχω και την… Μαρούλα, η οποία είναι η γάτα μου! Στο σπίτι λοιπόν, όταν γυρνάω, με περιμένουν πια η Μαρία και η Μαρούλα. Έχω μια πολύ ωραία ιστορία μάλιστα με την Μαρία. Πριν ασχοληθεί με μένα, ήταν νοσοκόμα στον Ευαγγελισμό και μια μέρα ήρθαν και της είπαν: «Έχεις έναν καινούργιο ασθενή, θα σου τον φέρουμε τώρα να τον αναλάβεις». Της έφεραν έναν ασθενή που είχε μαλλιά μέχρι την μέση, γένια φοβερά, ήταν πολύ βρώμικος με μαύρα μεγάλα νύχια και είχε το χάλι του».

«Τον παρέλαβε η Μαρία αμέσως, του ξύρισε τα γένια, του έκοψε τα μαλλιά και τα νύχια, τον έκανε μπάνιο και έγινε αγνώριστος. «Τι τον έκανες τον μπαμπά μου;» ρωτούσε η κόρη του και δεν μπορούσε να γνωρίσει τον πατέρα της. «Μα με συγχωρείτε, σαν παπάς ήτανε» είπε η Μαρία και η κόρη του απάντησε πως ήταν πράγματι παπάς» συμπλήρωσε, επίσης, η Ξένια Καλογεροπούλου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.