Συγκινεί η Ιωάννα Παππά: «Φέτος έχασα τη μητέρα μου, δεν με έχει παρηγορήσει κάτι»

Ιωάννα Παππά

"Δεν ήταν μια δεύτερη ενηλικίωση, ένα κομμάτι σου φεύγει πραγματικά" δήλωσε η Ιωάννα Παππά.

Η Ιωάννα Παππά έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και πως τη βιώνει.

«Φέτος που συνέβη κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο, έχασα τη μητέρα μου και είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη να βρω τον ορισμό της ψυχής. Το έψαξα στην θρησκεία, στη φιλοσοφία, στη ψυχανάλυση αλλά δεν βρήκα έναν ορισμό που να με κάνει κάπως να παρηγορηθώ. Δεν με έχει παρηγορήσει κάτι, είναι φυσιολογικό, είναι νωρίς. Κάθε απώλεια κάθε πένθος πρέπει να το βιώνεις σε όλα του τα στάδια και δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σίγουρα οι συνθήκες στη ζωή μας, όπως να έχεις ένα παιδί μικρό σε επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα. Πρέπει να γειωθείς» είπε η Ιωάννα Παππά.

«Δεν ήταν μια δεύτερη ενηλικίωση, ένα κομμάτι σου φεύγει πραγματικά. Δεν είναι καν η ηλικία, ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού σου που απλά πηγαίνει με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Προσπαθώ να τη μιμηθώ σε πράγματα που τη θαύμαζα και σε σχέση με το παιδί μου. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, πήρα πολλή αγάπη. Δεν σταμάτησα να νιώθω παιδί. Όποτε χρειάστηκα τους γονείς μου ήταν εκεί. Ακόμη τώρα ο πατέρας μου» πρόσθεσε η Ιωάννα Παππά.