Συγκινεί η Γιασεμή Κηλαηδόνη: «Οι τελευταίες εικόνες που θυμάμαι τον Λουκιανό είναι να…»

Γιασεμή Κηλαηδόνη

«Κλείνουν δυο χρόνια που «έφυγε» ο Λουκιανός. Η συγκίνηση είναι αναπόφευκτη.»

Στις 7 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του Γιασεμή Κηλαηδόνη μιλώντας στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα!», δεν κρύβει τη συγκίνηση της για τον πατέρα της και αναφέρεται στις τελευταίες εικόνες που έχει κρατήσει από εκείνον…

«Κλείνουν δυο χρόνια που «έφυγε» ο Λουκιανός. Η συγκίνηση είναι αναπόφευκτη. Πάντα Λουκιανό τον λέγαμε και τον λέμε. Όλες οι γενιές από τις νεότερες μέχρι τις μεγαλύτερες τον ακούν και τον αναφέρουν ακόμα. Μου έστειλε μια κοπέλα στο Facebook και μου έγραψε ότι «τον βάζω στον γιο μου στο αυτοκίνητο, που είναι 3,5 χρονών και μου λέει πώς μόνο Λουκιανούς θέλω να ακούω». Οπότε βλέπετε ότι ο Λουκιανός είναι εδώ, δεν έχει φύγει. Το πένθος για κάθε άνθρωπο που χάνει το γονιό του είναι αβάσταχτο, αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι ο πατέρας μου έζησε μια τόσο γεμάτη ζωή. Δεν είναι το ηλικιακό. Έφυγε 73 χρονών. Δεν έχει να κάνει πάντα με τα χρόνια, έχει να κάνει με το τι ζωή ζεις. Ο Λουκιανός έζησε μια υπέροχη και γεμάτη ζωή. Θυμάμαι πολύ ότι πρόλαβε να ζήσει λίγο την κόρη μου κι αυτό ήταν πάρα πολύ ωραίο. Τον θυμάμαι, ως τελευταίες εικόνες να την έχει αγκαλιά και να είναι στο σπίτι με τη Μαρίνα.

Η αδελφή μου η Μαρία έχει κάνει ένα μωράκι που έγινε 40 πριν λίγες ημέρες, που θα πάρει το όνομα του Λουκιανού. Οπότε θα υπάρχει Λουκιανός στην οικογένεια.», ανέφερε η Γιασεμή Κηλαηδόνη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!