Συγκινεί η Φανή Δρακοπούλου για τον Παντελή Παντελίδη: «Είχε κοκκινήσει, ντρεπόταν και έτρεμε»

Φανή Δρακοπούλου

"Τον θυμάμαι πάντα με αγάπη" εξομολογήθηκε η Φανή Δρακοπούλου.

Η Φανή Δρακοπούλους παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend με αφορμή την τελευταία της μεγάλη επιτυχία. Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την νέα καθημερινότητα με τα δίδυμα μωράκια της, την συνάντηση με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη καθώς και τις δύσκολες συνεργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Δρακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αείμνηστο συνάδελφο της, Παντελή Παντελίδη πως «τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Ήταν ένα παιδί με πολύ καθαρή ψυχή και ένα παιδί που δεν το ήξερε κανείς, έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο και όλα τα έκανε μόνος του. Την μουσική του, τους στίχους του, το να τραγουδάει, να είναι απόλυτα αληθινός και να εκφράζεται απόλυτα και να λέει την αλήθεια του μέσα από τα τραγούδια. Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ ότι στον στίχο του ήταν αφηγηματικός. Κάποτε, πριν γίνει ότι γίνει, τον είχα επισκεφθεί εκεί που τραγουδούσε και ήρθε να μου δώσει το μικρόφωνο για να τραγουδήσουμε μαζί. «Θέλω να πεις τις Εκκρεμότητες γιατί είναι το αγαπημένο μου τραγούδι» μού είπε και τον είδα να έχει κοκκινήσει. Ήταν αυτό που έχουν πολύ οι τραγουδιστές στο ξεκίνημα τους, πόσο αγνό παιδί για να κοκκινήσει. Ντρεπόταν και έτρεμε επειδή ήρθε σε έναν άλλον συνάδελφο και ήταν στα πρώτα του βήματα».

«Είναι εξαιρετικά όμορφη η καθημερινότητα με τα δίδυμα. Ειδικά εγώ που έχω αγοράκι και κοριτσάκι, ζω και από τα δύο φύλα αυτή την διαφορετικότητα. Δηλαδή αλλιώς είναι τα αγόρια, αλλιώς είναι τα κορίτσια. Πιο γλυκά τα κορίτσια, διαφορετικά και με άλλα ενδιαφέροντα τα αγόρια. Ζω πάρα πολύ όμορφα».

«Συμβαίνουν και οι κακές συνεργασίες καμιά φορά. Υπήρχε τραγουδιστής πριν από μένα που έλεγε το δικό μου πρόγραμμα. Όλο το πρόγραμμα μου. Μετά έβγαινα εγώ και έλεγα τα ίδια. Μου ζήτησε όμως μετά συγνώμη αυτό το παιδί. Του είπα πως δεν πειράζει» συμπλήρωσε η Φανή Δρακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.