Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά “Να με λες μαμά” του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε την Ελένη Κοκκίδου την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.
Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και για το γεγονός πως δεν απέκτησε δικό της παιδί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου εξομολογήθηκε αρχικά πως “βεβαίως και έφτασα στο σημείο να αγαπήσω κάποιον πάρα πολύ, ναι. Απλώς είχαμε προσπαθήσει να πιάσουμε παιδί και εγώ είχα προβλήματα και δεν τα κατάφερα. Συζητούσα τώρα στο διάδρομο με μια κοπέλα, που μου έλεγε ότι έκανε ένα παιδί και δεν ήταν πολύ σίγουρη γι’ αυτό, της έλεγα ότι θεωρώ πως η γυναίκα, επειδή είναι φτιαγμένη έτσι, είναι ένας μικρός θεός όταν μένει έγκυος και όταν θηλάζει ένα παιδί”.
“Το ίδιο πράγμα είναι και ένα σκυλί που θηλάζει, ένα γατί που θηλάζει, όλα τα θηλαστικά. Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα του μωρού να είναι πάνω στο στήθος και να ξέρεις ότι, αν δεν του το δώσεις αυτό το γάλα θα πεθάνει, είσαι ένας μικρός θεός εκείνη την ώρα. Αυτό είναι μαγικό πράγμα”.
“Θα ήθελα πάρα πολύ να το έχω ζήσει , δεν πειράζει όμως. Δεν το έζησα. Λατρεύω τα παιδιά, λατρεύω τα παιδιά του αδελφού μου και όλα τα παιδιά του κόσμου αλλά είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία για μια γυναίκα” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελένη Κοκκίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ