Συγκινεί η Έλενα Τοπαλίδου: «Έφυγε πολύ ξαφνικά, αντιμετώπισα το πένθος σαν να μη ισχύει»

Έλενα Τοπαλίδου

"Τώρα που περνάει ο καιρός μού λείπει πάρα πολύ" εξομολογείται η Έλενα Τοπαλίδου.

Συνέντευξη στο Break με την Βάσω Λασκαράκη έδωσε η Έλενα Τοπαλίδου, την Κυριακή, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Πανθέοι» του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και στη δύσκολη διαχείριση αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Τοπαλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή, κολυμπώντας. Δηλαδή ήταν μια μέρα… τσακ μπαμ, τέλος. Από την ώρα που έφυγε ο μπαμπάς, την περασμένη χρονιά, στην αρχή το πένθος το αντιμετώπισα σαν να μη ισχύει και είναι κάτι μόνο καλό. Τελειώνοντας και κλείνοντας ο κύκλος, όμως, τώρα τον πενθώ τον μπαμπά μου. Είμαι πιο ήρεμη και το συνειδητοποιώ».

«Δηλαδή τώρα το πένθος έχει βαρύνει. Είναι αυτό που λες, «ναι έφυγε τελικά». Δεν έπαθα κατάθλιψη γιατί στην αρχή το είδα μεταφυσικά και έχω έναν τρόπο τα πράγματα να τα αντιμετωπίζω κάπως σαν να μπορώ να τον συναντήσω. Ε, τώρα που περνάει ο καιρός μού λείπει πάρα πολύ και του μιλάω και θα ήθελα να είναι στον γάμο αλλά δεν μπορεί. Μπορεί όμως και να μπορεί».

Πάρα πολλές φορές στη ζωή μου αντιμετώπιζα την ταμπέλα του «ξωτικού» ή της «νεράιδας» ή του «ούφο». Κατάλαβα ότι είναι ωραία όλα αυτά αλλά έπρεπε να κάνω κάτι για να είμαι πιο γήινη. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα και άλλες εκδοχές του εαυτού μου, οι οποίες με ενδιαφέρουν. Ανακάλυψα δηλαδή ότι μπορώ να βρίζω, που δεν το έκανα και έχει πλάκα» ομολόγησε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα Τοπαλίδου στο Break του ΣΚΑΪ.