Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου για την κόρη της: «Τα παιδιά δεν πρέπει να ζουν αυτές τις απώλειες»

Χριστίνα Βίδου

"Σε αυτό το "γιατί σε εμάς;" έλεγα πάντα εγώ πως δεν υπάρχει γιατί στη ζωή. Το "γιατί σε εμάς;" είναι... γιατί όχι σε εμάς;" υπογραμμίζει η

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Βίδου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη. Μεταξύ άλλων, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη και τις δύσκολες απώλειες που κλήθηκε να διαχειριστεί σε πολύ μικρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βίδου εκμυστηρεύτηκε πως «δεν είμαι αυστηρή μαμά, νομίζω πως είμαι τόσο όσο. Δεν είμαι ούτε φίλη, δεν θέλω και να είμαι φίλη, θέλω να ξέρει ότι η μαμά έχει τα όρια. Είμαι υπερπροστατευτική».

«Η κόρη μου δεν βλέπει ακριβώς την εκπομπή για να μπορέσει να κρίνει πως διαχειρίζομαι τα θέματα και όλα αυτά. Επειδή είναι και 15 ετών, είναι στην εφηβεία, με κοροϊδεύει για την εμφάνιση και μου παίρνει τα καλλυντικά! Ενώ όταν ήταν μικρότερη, όπως κάνουν και όλα τα κοριτσάκια, μου έπαιρνε τα τακούνια».

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος η κόρη μου. Της έγινε η απώλεια της γιαγιάς της στα 9, η απώλεια του μπαμπά της στα 11 οπότε ήταν πολύ μικρή σε δυο απώλειες. Κανονικά τα παιδιά δεν πρέπει να ζουν αυτές τις απώλειες αλλά ούτε η πρώτοι είμαστε ούτε και οι τελευταίοι. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα δεινά. Σε αυτό το «γιατί σε εμάς;» έλεγα πάντα εγώ πως δεν υπάρχει γιατί στη ζωή. Το «γιατί σε εμάς;» είναι… γιατί όχι σε εμάς; Επομένως με πολλή συζήτηση και με έκφραση των συναισθημάτων, της έδειχνα πάντα πως αισθάνομαι. Της μιλούσα και αν ήθελα να δακρύσω ή να κλάψω θα το έκανα όπως και εκείνη».

«Όταν έρχεται κάτι στη ζωή, έχεις δυο δρόμους. Να το αφήσεις να σε επηρεάσει και να σε κρατήσει πίσω, να σκύψεις το κεφάλι και να πεις «τι μου συνέβη;». Είτε να το αφήσεις να σε επηρεάσει αλλά να το πάρεις και να προχωρήσεις μπροστά. Για μένα αυτός είναι ο κανόνας» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Χριστίνα Βίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.