Συγκινεί για την Τζένη Καρέζη – «Κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή»

Τζένη Καρέζη

"Με την μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα", εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή πριν από 28 χρόνια, στις 26 Ιουλίου 1992. Υπήρξε μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θυμάται τη μάχη που έδωσε η Τζένη Καρέζη με τον καρκίνο, πώς ήταν η ίδια ως μητέρα και απαντά για την υποτιθέμενη κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

«Με την μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι…

Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους.

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Εκρηκτικός χαρακτήρας, αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν τσεκουράτα. Αν κάτι την ενοχλούσε πάνω στη δουλειά…», λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.