Switch – Ο Μέμος Μπεγνής και η Ευγενία Σαμαρά σε επικό διάλογο: «Είμαι καλά αν και δεν σε ενδιαφέρει»

Switch

Γιατί έδωσε αυτή την απάντηση ο ηθοποιός στο Switch;

Με ένα ακόμα σπέσιαλ επεισόδιο ήρθε το Switch με παρουσιάστρια την Ευγενία Σαμαρά, το βράδυ της Παρασκευής, στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά κλήθηκαν να παίξουν στο νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ ο Μέμος Μπεγνής, ο Χάρης Χιώτης, ο Μιχάλης Μιχαλακίδης, η Εριέττα Μανούρη και η Νίνα Μαζάνη.

Νωρίς νωρίς ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αγαπημένος ηθοποιός έμελλε να έχει μια… απολαυστική αν μη τι άλλο στιχομυθία με την παρουσιάστρια και συνάδελφο του, Ευγενία Σαμαρά. «Λοιπόν, θα ξεκινήσω από την αρχή. Από το αστέρι, εδώ, το νούμερο ένα. Μεμάκο μου, τι κάνεις;» αναρωτήθηκε εκείνη για να αποκριθεί, εύλογα, ο Μέμος Μπεγνής με έναν αρχικό ενθουσιασμό ως εξής.

Μ.Μ.: Αγάπη μου, καλά είμαι! Καλά!

Ε.Σ.: Όχι… Τι κάνεις στο θέατρο; Γενικά, δεν μας ενδιαφέρει.

«Είμαι καλά! Είμαι πολύ καλά, αν και δεν σε ενδιαφέρει» απάντησε, ξεσπώντας σε γέλια, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής για να συμπληρώσει πως «στο θέατρο θα κάνω φέτος αντικατάσταση στον Τάσο Χαλκιά στη «Βότκα Μολότοφ» που θα γίνει στον Ελληνικό Κόσμο και παράλληλα, μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη την άλλη μου αγάπη που παίζουμε μαζί πολλά χρόνια, θα κάνουμε ένα παιδικό που κάναμε και πέρσι, τον «Γύρο του κόσμου σε 80 μέρες». Από την καινούργια χρονιά θα είμαι με την αγαπημένη Μιμή Ντενίση στο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης».