Susan Boyle: Κάνει την πρώτη της σχέση στα 53 της χρόνια!

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το «Βρετανία έχεις ταλέντο» φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή της.

Εκτός από τις πωλήσεις των άλμπουμ της και τα επαγγελματικά της και η προσωπική της ζωή φαίνεται πως βρίσκει το δρόμο της. Το 2009 στο talent show της Βρετανίας είχε ξεχωρίσει όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και για τη μοναχική προσωπική της ζωή. Η Susan Boyle είχε παραδεχτεί στα 47 της πως δεν την έχουν φιλήσει ποτέ. Τώρα στα 53 της, οι φαν της θα χαρούν να μάθουν πως έχει εδώ και λίγο καιρό την πρώτη της σχέση. Η τραγουδίστρια γνώρισε έναν Αμερικανό γιατρό στη διάρκεια της περιοδίας της, ο οποίος ήταν πραγματικός τζέντλεμαν σύμφωνα με όσα ανφέρει η dailymail.co.uk.

«Είναι πολύ νωρίς, θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζω να έρθει» λέει η Susan Boyle καθώς ελπίζει ο καλός της να την επισκεφτεί στο West Lothian. «Δε θέλω να πω τίποτα άλλο για το ποιος είναι καθώς δε θα ήταν σωστό για αυτός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και είναι πολύ καλός άνθρωπος.» δηλώνει η τραγουδίστρια.