Survivor: Ο Βασάλος τα βάζει με όσους τον ψήφισαν

Survivor

Survivor: "Οπότε έχει προκύψει μία τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης".

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έδειξε αρχικά πως δεν τον ενδιαφέρει που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στο Survivor προς αποχώρηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά πως ισχύει. Ο παίκτης τα έβαλε κάτω κι έβγαλε πόρισμα για το ποιοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει «μαγειρέματα» για να τον ψηφίσουν.

«Γεια σας παιδιά. Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Ήξερα ότι θα πάρω κάποιες ψήφους, αλλά μετά έκανα την ανάλυση κι έβγαλα το πόρισμα. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα, εκτός από τον Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Ο Κωνσταντινίδης για να προστατεύσει τον ποπό του λέει ότι εφόσον είχα δύο ψήφους χθες, θα πάρω δύο ψήφους και σήμερα. Οπότε ας βρω τέσσερα άτομα να ψηφίσουν Βασάλο κι όλοι οι άλλοι θα ψηφίσουν Τζο… Ο Παναγιώτης πιστεύω ότι είναι αγνώμων κι αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο» ανέφερε αρχικά ο Βασάλος στο Survivor.

«Δεν με ενδιαφέρει που βγήκα προτεινόμενος, αλλά ο τρόπος που έγινε. Όσο για τον Ασημακόπουλο, που κάθε φορά βγαίνει και λέει δεν έχω παρέα, έχει μια χαρά παρέα την Μελίνα, οι οποίοι βγήκαν χθες στο συμβούλιο κι έλεγαν δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και γελούσαν. Οπότε έχει προκύψει μία τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλώς το έκαναν γιατί θέλουν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, ώστε να μην βγω υποψήφιος. Καλύτερα που βγήκα και να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θέλει να μείνει. Εγώ θα είμαι ο ίδιος όμως και δεν θα αλλάξω» δήλωσε ο Βασάλος στο Survivor, αναλύοντας το σκεπτικό του.