Survivor: Ζήτησε από το κοινό να μην την ψηφίσει γιατί δεν περνά καλά στην ομάδα της

Survivor

Survivor: Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι από την κόκκινη ομάδα.

Φωτιές άναψε η Ελευθερία Ελευθερίου στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor κι η ένταση ανάμεσα στην ίδια και στον Στάθη Σχίζα δεν άργησε να έρθει.

Η παίκτρια του ανέφερε ορισμένα πράγματα για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αποτέλεσμα ο Στάθης να έχει άσχημη ψυχολογία και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα του ανέφερε. Τελικά στο χθεσινό συμβούλιο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, καθώς το παιχνίδι έχει μετατραπεί σε κάτι που δεν του αρέσει: “Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει «πρόσεχε μου την κοπέλα μου» και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου” είπε μεταξύ άλλων.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν χθες να ρίξουν στον τάκο ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, την Ελευθερία Ελευθερίου. Από την αποψινή ήττα των κόκκινων προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση κι αυτοί ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι ο Σπύρος Μαρτίκας. Μάλιστα η Ευρυδίκη ανέφερε πως δεν θέλει να την στηρίξει ο κόσμος, αν βλέπει ότι δεν περνά καλά στην ομάδα της.

Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;