Survivor: «Ζευγαροχωρίστρα η Σοφιάνα και γυμνοσάλιαγκας ο Μαρτίκας»

Survivor

Έξω φρενών, ξανά, ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor!

Τελειωμό μοιάζει να μην έχουν στο Survivor οι εντάσεις και οι μαχαιριές, πισώπλατες και μη, στην μπλε ομάδα με πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων τον Τάκη Καραγκούνια. Μάλιστα, για μια ακόμα φορά, ο μισθοφόρος βγήκε στον τάκο συγκεντρώνοντας τις περισσότερες παίκτες των συμπαικτών του στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας.

Έτσι, στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας, ο Τάκης Καραγκούνιας απασφάλισε κατά πάντων! «Δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά κανένα πρόβλημα, δεν πτοούμαι από κανένα παιδάκι που με έβγαλε υποψήφιο. Γιατί παιδάκια είναι με αυτά που έκαναν. Γιατί με ψήφισαν χθες έξι άτομα; Αναρωτιέται κανείς; Διότι απλούστατα αυτά τα έξι άτομα με θεωρούν εμένα βραχνά, θεωρούν πως πάω ενάντια στα σχέδια και στη στρατηγική τους για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα».

«Λειτούργησαν τελείως εκδικητικά επειδή ψηφίστηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Κωνσταντίνος είχε βγάλει τον Άρη Σοϊλέδη από την ατομική του ασυλία υποψήφιο. Οπότε εκδικητικά ας πάμε στον Τάκη για να τον βαρέσουμε! Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο, ότι πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας».

«Ποιος κάνει κωλοτούμπες; Αυτός που έλεγε για κλίκες και έλεγε τον Άρη Σοϊλέδη, τον Ταλάντσεβ, την Σοφιάνα και την Μέη κωλοτούμπες και μετά γύρισε να είναι μαζί τους; Αυτός που έχει πει πως η Μέη είναι ύπουλο φίδι και να την προσέχω που σέρνεται και τώρα της μιλάει; Αυτός που έχει πει ανήθικη την Σοφιάνα και ζευγαροχωρίστρα; Α ρε Μαρτίκα, πόσο γυμνοσάλιαγκας είσαι και ψάχνεις για καβούκι εδώ μέσα παρακαλώντας όλους αυτούς να σε κάνουν παρέα τάζοντας τους διακοπές, καλά φαγητά και όλα αυτά. Ντροπή σου ρε» συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.