Survivor: Ξεσπούν οι Διάσημοι κατά των Μαχητών! «Δεν σέβονται τίποτα! Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Survivor

«Δεν μου άρεσε που είπαν ψέμα όταν είπαν ότι δεν παρατήρησαν την Κατερίνα που χτύπησε. Βγάζουν ψεύτικο χαρακτήρα προς τα έξω».

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Νικόλα Αγόρου στο αγώνισμα του Survivor δεν έκανε έξαλλη μόνο την Ελένη Χατζίδου, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες των Διασήμων.

[dfp_ads id=236982]

«Μου γύρισε το μάτι με αυτό που έγινε. Και που ζήτησα συγγνώμη, το ζήτησα για τη λέξη “σκάστε”. Αλλιώς πάλι θα έλεγα… Απλά θα έλεγα ρε παιδιά σεβαστείτε λίγο ή σταματήστε. Αλλά αλληθώρισα. Μιλάμε, μου χτύπησε κόκκινο. Δίπλα έκλαιγες εσύ στον πάγκο κι ο άλλος “μπράβο, το πήραμε”. Αν μου έφερνε το χοτ ντογκ στη μύτη και το έτρωγε δεν θα με ένοιαζε τόσο. Ρε φίλε, λίγο σεβασμό. Ο συμπαίκτης σας χτύπησε και ήμασταν σαν Μεγάλη Παρασκευή. Είναι δυνατόν; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε φίλε;», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποφέρει από αυτό που της κάνουν»

Η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, ούτε για φτύσιμο… Δεν σέβονται τίποτα. Το να πανηγυρίζεις όταν όλα είναι καλά και να ουρλιάζεις και να είσαι αλαζόνας, είναι δικαίωμά σου. Δεν θα στο απαγορέψει κανείς. Αλλά το να έχει τραυματιστεί κάποιος και να κλαίει και να έχεις τέτοια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι απαράδεκτο».

«Αυτή η συμπεριφορά της ομάδας δεν μου βγάζει κάτι καλό. Ήταν λάθος, ήταν υπερβολικοί… Και δεν μου άρεσε που είπαν ψέμα όταν είπαν ότι δεν παρατήρησαν την Κατερίνα που χτύπησε. Βγάζουν ψεύτικο χαρακτήρα προς τα έξω. Και προσπάθησαν χθες να το καλύψουν μετά το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να το καλύψουν», πρόσθεσε η Ξένια.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Διάσημοι του Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!