Survivor: Ξενερωμένοι Μπο και Αγγελόπουλος με Σπαλιάρα! «Το πρόβλημα του είναι ότι…»

Αγγελόπουλος

Τι σχολίασαν ο Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Συμβούλιο του Νησιού έδωσε τους πρώην συμπαίκτες του Χρανιώτη, Μπο και Αγγελόπουλο πως συμμετείχαν σε κουβέντες πως ο Κώστας Κοκκινάκης «μαγείρεψε» την ψηφοφορία ώστε να βγουν 4 υποψήφιοι.

Survivor: Μπάχαλο στο συμβούλιο! Ο Σπαλιάρας έδωσε… στεγνά τον Κοκκινάκη για τις ψηφοφορίες!
[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο δεν μίλησαν στο Συμβούλιο του Νησιού κάτι που δυσαρέστησε ιδιαιτέρως τον Κώστα Κοκκινάκη που τα έβαλε την επομένη και με αυτούς, καθώς μιλούσε στην κάμερα.

Survivor – Κώστας Κοκκινάκης για Σπαλιάρα: «Ήθελα πολύ να τον πλακώσω στο ξύλο!» Τα βάζει και με Μπο – Αγγελόπουλο!

Ωστόσο, οι δύο παίκτες κουβέντιασαν οι δυο τους για αυτό που συνέβη και τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας…

Γιώργος Αγγελόπουλος:«Πάντως θυμάσαι, από τότε που ο Γιάννης ήταν ακόμα εδώ, στην ουσία εγώ έκανα παρέα μαζί του και λίγο ο Χρανιώτης. Πόσες φορές είχε έρθει σε κόντρα και με τον έναν και με τον άλλο, όχι ότι είχε άδικο πάντα, αλλά όποτε έκανε κάτι αντίστοιχο, ζήταγε συγγνώμη και άντε πάλι ξανά.»

Μπο: «Η συγγνώμη δεν είναι κομπολόι φίλε, κάθε λίγο και λιγάκι συγγνώμη.»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δηλαδή τώρα έχει μια κόντρα με τον Κώστα και προκειμένου να το ενισχύσει αυτό τί; Υποθέσεις…»

Μπο: «Να σου πω κάτι; Δεν έχει απολύτως καμία κόντρα. Το πρόβλημα του είναι ότι του είπε για το ήθος του. εκεί στάθηκε ο Γιάννης και ήθελε σκεπτόμενος ένα μήνα πριν κάτι που είχανε δει όλοι μαζί να πει ποιος μιλάει για ήθος που εσύ μαγειρεύεις ψηφοφορίες. Ώπα ρε μεγάλε! Βγάζεις εσύ τέτοια συμπεράσματα; Είσαι πιο έξυπνος και από τον κόσμο που κρίνει; Εγώ χθες που του μίλησα μου λέει μπρο χίλια συγγνώμη, παρασύρθηκα. Δηλαδή τι παρασύρθηκες ρε συ Γιάννη; Από ποιον; Τι είσαι 15 χρονών και παρασύρθηκες από το θείο σου ρε Γιάννη; Και που βρίσκεσαι ρε Γιάννη; Στην πλατεία; Στην καφετέρια που τα λύνεις μόνος σου; Για να καταλάβουμε. Για να ξέρουμε και που είμαστε και τι λέμε και τι γίνεται.»