Survivor: Βρέθηκε στον τάκο λίγο πριν τον τελικό

Survivor

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η χθεσινή αποχώρηση του Νίκου Γιάννη έχει αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες στο Survivor κι οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει, πρέπει να καταστρώσουν την καλύτερη στρατηγική για να επιβιώσουν μέχρι τον τελικό. Οι κινήσεις του Νίκου έδειξαν ξεκάθαρα πως αρκεί ένα μικρό στραβοπάτημα στις κινήσεις που έχει σκεφτεί ο καθένας, για να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Απόψε έλαβε χώρα ο προτελευταίος αγώνας ασυλίας του Survivor κι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να την εξασφαλίσουν. Αν κι ο Στάθης Σχίζας με την Σταυρούλα Χρυσαειδή υστερούσαν αριθμητικά και βρίσκονταν περισσότερο εκτεθειμένοι στο να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, εντούτοις έδειξαν πως δεν ήταν έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα. Από τη μεριά τους ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Μαίη Εμμανουηλίδου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην έρθει η ανατροπή για την ομάδα τους και χάσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Τελικά για πολλοστή φορά την ατομική ασυλία εξασφάλισε ο Άρης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά το αγώνισμα, η συγκίνηση ήταν διάχυτη με τις ιστορίες ζωής των παικτών που συγκλόνισαν. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ότι ο πρώτος υποψήφιος για την τελευταία αποχώρηση λίγο από την τελική τετράδα του Survivor, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.