Survivor: Βρέθηκε στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη

Survivor

Survivor: Ποιος ακολούθησε τον Σπύρο Μαρτίκα στις υποψηφιότητες για αποχώρηση;

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί το Survivor κι ακόμα μία ένταση ξέσπασε απόψε στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η μέρα δεν ξεκίνησε καλά για τις δύο ομάδες στο Survivor καθώς μια συζήτηση στην Κόκκινη ομάδα άναψε φωτιές. Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντέδρασε κι έγινε έξαλλη με τον Σπύρο Μαρίκα κατηγορώντας τον πως έχει ειρωνική συμπεριφορά απέναντί της. Η ρεβάνς του καβγά τους δόθηκε στο συμβούλιο του νησιού, όπου τα αίματα άναψαν για τα καλά. Εκεί ο Σπύρος Μαρτίκας συγκρούστηκε έντονα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την περίοδο που φλέρταρε με την Βρισηίδα και για όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βρισηίδα να βγει εκτός εαυτού.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σπύρος βγήκε για δέκατη φοράς υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά την ήττα της ομάδας του. Απόψε τα δεδομένα ανατράπηκαν κι η μπλε ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα κι έπρεπε να αποφασίσει για τον παίκτη, που θεωρούσε πιο αδύναμο. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι μπλε αποφάσισαν κι η απόφαση έχει παρθεί.

Η ψηφοφoρία της ομάδας έδειξε την Βρισηίδα ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Μάλιστα η ίδια ήρθε σε σύγκρουση και με την ομάδα της καθώς η πτώση στην απόδοσή της τής προκαλεί εκνευρισμό.