Survivor: «Βλέπω τον Νίκο να κατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη»

Survivor

Survivor: "Ο Μπάρτζης ετοιμάζεται να εκθέσει τον Σπύρο, έτσι νιώθω. Παλιά έκαναν παρέα και τώρα ο Σπύρος τον ψιλοθάβει"

Η ξαφνική αποχώρηση της Αφροδίτης Σκαφίδα έχει αναστατώσει τους παίκτες τους Survivor, καθώς βλέπουν έναν έναν τους συμπαίκτες τους να αποβάλλονται για παραβάσεις. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν κοντά της στο παιχνίδι κι όλοι ελέγχουν εξονυχιστικά την στάση του μετά από όλο αυτό. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος βλέπει μαγειρέματα από την μεριά του Σπύρου για να αποσυνδεθεί από την Αφροδίτη.

«Πήρε τον λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας κι είπε στους υπόλοιπους πως κατάλαβε πόσο οκ παιδί είμαι, ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι παραβατική και με είχε παρεξηγήσει και με είχε λοιδορήσει στο παρελθόν, επειδή έκανα παρέα με τον Ηλία Γκότση. Θεωρώ ότι όλο αυτό το λέει για να μην βγει όλη η ομάδα και πει ότι κι εσύ έκανες παρέα με την Αφροδίτη, η οποία είχε κατηγορηθεί για κάτι αντίστοιχο κι εσύ ευνοήθηκες από αυτό. Δεν πρόκειται να έβγαινα ποτέ να τον κατηγορήσω» είπε ο Ηλίας στο Survivor.

«Ο Μπάρτζης ετοιμάζεται να εκθέσει τον Σπύρο, έτσι νιώθω. Παλιά έκαναν παρέα και τώρα ο Σπύρος τον ψιλοθάβει. Ο Μπάρτζης δεν του πολυμιλά. Βλέπω έναν Νίκο να κατηγορεί τον Σπύρο ότι έτρωγε με την Αφροδίτη ή ότι κάνει μαγειρέματα για να μείνει. Ελπίζω να μην χαλάσει η μαγιά της ομάδας» πρόσθεσε για την κόντρα των δύο παικτών στο Survivor.