Survivor – Βιργινία: «Απ’ όσο έλεγε η Μελίνα, ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον Ηλία…»

Βιργινία Δικαιούλια

«Με τη Μελίνα είχαμε μια περίεργη σχέση… Από την άποψη ότι ήμασταν κοντά στην αρχή, μετά λίγο απομακρυνθήκαμε και…».

Η Βιργινία Δικαιούλια δεν τα κατάφερε στον χθεσινό προημιτελικό του Survivor και σήμερα βρέθηκε στο Πανόραμα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων απάντησε και για τους Ηλία Γκότση και Μελίνα Μεταξά.

[dfp_ads id=236982]

«Με τη Μελίνα είχαμε μια περίεργη σχέση… Από την άποψη ότι ήμασταν κοντά στην αρχή, μετά λίγο απομακρυνθήκαμε και μετά με τη νέα σύνθεση ξαναήρθαμε κοντά. Είχαμε απομακρυνθεί όταν γινόντουσαν οι φασαρίες με τον Ηλία και τη Μελίνα που ήταν πιο πολύ οι δύο τους. Ο Ηλίας και η Μελίνα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, όταν έγινε η νέα σύνθεση. Η Μελίνα γενικά ήταν πολύ πληγωμένη που άλλαξε ομάδα, αλλά μετά προσαρμόστηκε. Αλλά αυτό το έβγαλε και απέναντι στον Ηλία. Και ο Ηλίας παρεξήγησε κατά κάποιο τρόπο τη στάση της Μελίνας. Ωστόσο, τώρα προς το τέλος ήρθαν πάλι κοντά.

Ο Ορέστης Τσανγκ δημοσιεύει για πρώτη φορά βίντεο από την καλύβα των Μαχητών!

Εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Είναι κρίμα να χαλάς μια σχέση που έχεις χτίσει τόσο καιρό και έχετε περάσει τόσα μαζί. Απ’ όσο ξέρω δεν έγινε κάποια κουβέντα. Η Μελίνα είχε πάει στην καλύβα των Μαχητών και είχε βρει τον Ηλία και τον είχε πλησιάσει… Αλλά απ’ όσο έλεγε η Μελίνα, δεν το είχα συζητήσει το θέμα εκτενώς μαζί της, αλλά απ’ όσο έλεγε, ο λόγος που είχαν απομακρυνθεί δεν ήταν κάποιος συγκεκριμένος, κατά τη δική της άποψη. Οπότε, γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω δεν έγινε και κάποια συζήτηση», είπε μεταξύ άλλων η Βιργινία Δικαιούλια.

Δείτε όσα είπε η Βιργινία Δικαιούλια…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!