Survivor – Βγήκε υποψήφιος και τους «έκραξε» για την αλλαγή στην στάση τους – «Θέλουν να σπάσουν την δυάδα»

Survivor

Survivor: Άλλη μία φορά στην ίδια θέση.

Η τρέχουσα εβδομάδα δίχως τον Τάκη Καραγκούνια έφερε νέες ισορροπίες για τους παίκτες του Survivor με τις αλλαγές συμπεριφοράς να είναι εμφανείς.

Αυτήν την εβδομάδα πρωταγωνίστησε η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς ο πρώτος δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που ψηφίστηκε για άλλη μία φορά από την φίλη του. Στο συμβούλιο του νησιού η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον λόγο για αυτήν την μεταστροφή του Κωνσταντίνου, αφού στο παρελθόν τον είχε ψηφίσει ξανά και κάπου εκεί υπήρξαν μπηχτές και καρφιά.

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία η Μπλε ομάδα δέχθηκε για άλλη μία φορά συντριπτική ήττα κι αποφάσισε να στείλει στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την υποψηφιότητά του στο Survivor. «Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού» ανέφερε κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Απόψε ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά το τελικό σκορ έδειξε ότι για άλλη μία φορά οι Μπλε βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να καταψηφίσουν συμπαίκτη τους. Η ομάδα βυθίστηκε στην εσωστρέφεια και στην ψηφοφορία βγήκαν στο φως κινήσεις στρατηγικής. Τελικά η ομάδα αποφάσισε ότι ο τρίτος υποψήφιος για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου.. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.