Survivor: Βγήκε παμψηφεί στον τάκο

Survivor

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μουδιασμένα επέστρεψε χθες το Survivor με τις απανωτές συγκρούσεις ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Άρη Σοϊλέδη. Ο πρώτος εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις προς το συμπαίκτη του για τη συμπεριφορά του ενώ χθες στράφηκε εναντίον και του Σπύρου Μαρτίκα, αναφέροντας πως λειτουργεί με τακτική. Για αυτό έχει βάλει στόχο να τους ξεσκεπάσει όλους.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μία νέα μπόρα ξέσπασε επάνω από το Survivor δίχως κάποιον ιδιαίτερο λόγο κι αφορμή. Ξαφνικά ο Γιώργος Κατσαούνης κι ο Τάκης Καραγκούνιας πιάστηκαν στα χέρια κι επικράτησε πανδαιμόνιο με προσβολές και βρισιές. Η αιτία όλης αυτής της αναστάτωσης ήταν ότι ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να εξυπηρετήσει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και στο τέλος βρήκε τον μπελά του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πήγε να πάρει τα παπούτσια της καθώς ξεκίνησε να βρέχει αλλά μπερδεύτηκε και κατά λάθος πήρε του Τάκη Καραγκούνια. Μέχρι να καταλάβουν κι οι δύο τι είχε συμβεί, ήταν ήδη αργά, αφού είχαν τσακωθεί κι ο Κατσαούνης έκανε κίνηση να του ορμήξει. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως προσωρινά δεν θα συμμετέχει σε κάποιο αγώνισμα ενώ απόψε η απόφαση που πάρθηκε από την παραγωγή είναι να αποβληθεί από το Survivor.

Το αγώνισμα της ασυλίας διεξήχθη κανονικά μείον έναν παίκτη και την πρώτη ήττα έλαβε η κόκκινη ομάδα. Μετά από τη ψηφοφορία που ακολούθησε, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία θα διεκδικήσει τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα η νεαρή παίκτρια βγήκε υποψήφια παμψηφεί, κάτι που όπως δήλωσε η ίδια το περίμενε.