Survivor: Βγήκε για πρώτη φορά στον τάκο και συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι

Survivor

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor.

Σε ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας βρέθηκαν να διαγωνίζονται στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, οι μπλε και οι κόκκινοι διεκδικώντας βεβαίως τη νίκη.

Μάλιστα, σαν highlight της βραδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μια άσχημη πτώση από την οποία όμως συνέχισε για να… ηττηθεί στον τελικό στόχο από την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μόλις ο πόντος δόθηκε στους Κόκκινους, το ιατρικό προσωπικό εισέβαλε στον στίβο μάχης προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Βρισηίδα Ανδριώτου. Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έσπευσε να την βοηθήσει και την σήκωσε στα χέρια για να την βγάλει εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ήρθε η γνώριμη ώρα να συναντήσουν οι παίκτες τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό.

Στο αποψινό αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί. Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ο οποίος και ακολούθησε… στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

&;

Οι τρεις παίκτες του Survivor θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.