Survivor: Βασάλος και Βαλαβάνη απάντησαν για το τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Βαλαβάνη

Όλα όσα είπαν οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησαν σήμερα στην εκπομπή “Πανόραμα” για το τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους.

[dfp_ads id=236982]

«Γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση όλο αυτό; Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό και προφανώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκείνη τη μέρα είχα το φαγητό μου, στην αρχή είχα τη Σάρα και την Ελισάβετ και πήγαινα και τις τάιζα. Και μετά πάω στην καλύβα των Μαχητών, όπου ήταν ο Κωνσταντίνος και ο Κώστας.

Η… καυτή φωτογραφία του Μπο άναψε φωτιές!

Ο Κώστας κοιμόταν και ο Κωνσταντίνος ήταν ξύπνιος, οπότε πήγα να τους ταϊσω, να τους προσφέρω φαγητό. Αν δουν στο πλάνο, φαίνονται και τα παιδιά που πηγαίναμε να τα βρούμε στη θάλασσα. Αυτό είναι κάτι το οποίο έχει παρεξηγηθεί και είναι δικαιολογημένο από τη στιγμή που είναι ένα μονταρισμένο υλικό.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε σχεδόν μια πορνογραφική προσευχή»!

Έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι ο Κωνσταντίνος ήταν από τους παίκτες που μέσα στο παιχνίδι και με βοήθησε ψυχολογικά, όπως και η Σάρα και ο Κοκκινάκης και η Λάουρα, οπότε είχα έρθει πολύ κοντά με αυτά τα παιδιά και δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας καλός φίλος, τον οποίο θέλω να κρατήσω και εκτός παιχνιδιού», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του αρκέστηκε σε μια μικρή δήλωση: «Ήρθε και με τάισε και μετά προχωρήσαμε στην παραλία και αυτό βγήκε ότι είμαστε ζευγάρι».

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη…