Survivor: Βασάλος και Κατσούλης «καρφώνουν» τον Μπάρτζη – «Είναι δολοπλόκος, αδυσώπητος, θέλει να με βγάλει απ’ το παιχνίδι»

Survivor

"Νίκο φτάνει, έχεις κάνει πάρα πολλά, έχεις τσακωθεί με όλους τους παίκτες του φετινού Survivor. Κοίτα να πας μπροστά με την αξία σου και όχι με πλασματικές ιστορίες", σχολιάζει ο Σάκης Κατσούλης.

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται πλέον οι σχέσεις των ανδρών παικτών στο Survivor All Star. Κωνσταντίνος Βασάλος και Σάκης Κατσούλης βάζουν στο στόχαστρο τον Νίκο Μπάρτζη, κατηγορώντας τον για δολοπλοκία και ύπουλες κινήσεις μέσα στο παιχνίδι, μετά την προσπάθειά του να βάλει λόγια στον Τάκη Καραγκούνια.

«Μου έκανε εντύπωση που μου μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης. Με ρώτησε πώς μου φαίνεται η υποψηφιότητά μου. Μου λέει: άκου να δεις, η ψηφοφορία είναι μαγειρεμένη. Και μου… αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης του είπε πριν φύγει ότι σε παλιότερη ψηφοφορία τον πλησίασε ο Βασάλος και του είπε να με ψηφίσει», περιγράφει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όταν ο Τάκης Καραγκούνιας μετέφερε αυτή τη στιχομυθία στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Σάκη Κατσούλη, οι δύο άντρες αντέδρασαν έντονα.

«Είμαι στεναχωρημένος, όχι θυμωμένος. Στεναχωριέμαι, γιατί κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν δουλειά να κάνουν, δε μπορούν να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο και το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα διαβάλλουν και πώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις για παίκτες που είτε τους θεωρούν δυνατούς, είτε δεν τους θέλουν δίπλα τους και προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τους διώξουν», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Οπότε αρχίζουμε: ψέμα, υποκρισία, λειτουργούμε υπογείως. Αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Μπάρτζης πραγματικά είναι ανεξέλεγκτος, αδυσώπητος, δολοπλόκος μόνο και μόνο για να με πετάξει έξω απ’ το παιχνίδι. Είχε την καραμέλα της αγωνιστικότητας, τώρα προσπαθεί να βρει ότι μαγειρεύω ψηφοφορίες», συμπληρώνει.

«Δεν ξέρω πού θα πάει όλο αυτό. Πραγματικά στεναχωριέμαι για τον Νίκο», τονίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον συμπαίκτη του στο Survivor.

«Ο γνωστός Νίκος, που έχουμε μάθει και στο φετινό παιχνίδι αλλά και στο 2021, δημιούργησε ξανά μια ιστορία για να καταφέρει να πάρει τον Τάκη με το μέρος του. Ξέρει ότι ο Τάκης όταν ψηφίζεται νευριάζει. Είναι ξεκάθαρα μία κίνηση στρατηγικής, για να φέρει αναταραχή στην Κόκκινη Ομάδα και στη σχέση του Τάκη με τον Κωνσταντίνο», ανέφερε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.

«Αυτό που εγώ θα ήθελα να πω είναι: Νίκο φτάνει, έχεις κάνει πάρα πολλά, έχεις τσακωθεί με όλους τους παίκτες του φετινού Survivor. Κοίτα να πας μπροστά με την αξία σου και όχι με πλασματικές ιστορίες», σχολιάζει.