Survivor: Τσανγκ και Βασάλος επηρεασμένοι από την αποχώρηση του Πάνου Αργιανίδη

Survivor

Η θλίψη του Ορέστη Τσανγκ και οι μπηχτές του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις δουλειές και την καθημερινότητα που αλλάζει...

Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν εκείνος που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από την ομάδα των Μαχητών του Survivor και οι δυο καλοί του φίλοι μέσα στην ομάδα ο Ορέστης Τσανγκ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησαν για την απουσία του από την ομάδα.

[dfp_ads id=236982]
Ορέστης Τσανγκ

«Σε κάθε ήττα και σε κάθε αποχώρηση πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Τα νέα δεδομένα είναι ότι έχει φύγει ένας από τους καλύτερους μου φίλους από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα που είναι ο Πάνος, όμως ξέρω ότι τώρα που θα φύγει θα με σκέφτεται, θα με στηρίζει και θα πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Πλέον ο μόνος μου καλός μου φίλος είναι ο Κωνσταντίνος. Θα πρέπει η ομάδα των Μαχητών να είναι περισσότερο ομαδική γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να περάσουμε τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.»

Κωνσταντίνος Βασάλος

«Από τη μία είμαι ευτυχισμένος που έμεινα στο παιχνίδι, από την άλλη είμαι λίγο δυστυχισμένος που έφυγε ένας καλός μου φίλος, ένας φίλος που αν θα φύγω κι εγώ από το παιχνίδι με το καλό θα τον δω και έξω. Αληθινός φίλος, όχι φίλος κατ΄ανάγκη. Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα, η αλήθεια είναι ότι ο Πάνος λείπει από όλη την ομάδα, όχι μόνο από εμένα. Είναι αυτός που άναβε τη φωτιά, αυτός που αναλάμβανε το μαγείρεμα, γενικά το είχε με όλες τις δουλειές εδώ πέρα.»