Survivor: Τρυφερό ενσταντανέ για Μυριέλλα Κουρεντή και Κατσαούνη μετά την κόντρα

Survivor

Έσπασε ο πάγος για τους δυο παίκτες του Survivor;

Πιο κοντά φαίνεται πως ήρθαν και πάλι στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του νησιού.

Οι δυο παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα, ύστερα από μια περίοδο… πάγου στη σχέση τους, βρέθηκαν για λίγο αι συνομίλησαν κάτω από τα βλέμματα όλων των συμπαικτών τους.

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος συμβούλιο, έξω από την είσοδο του πλατό, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης θυμήθηκαν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους στο νερό ανταλλάσοντας ένα φιλί.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο αντάλλαξα κάποιες κουβέντες όμορφες και συμπαθείς με την Μυριέλλα. Θα τις κρατήσω για μένα και δεν θέλω να πω γιατί κάποια πράγματα είναι για δυο ανθρώπους προσωπικά και δεν λέγονται. Αν πω όμως ότι δεν μου άρεσε που μιλήσαμε, θα είμαι ψεύτης. Μου άρεσε που ανταλλάξαμε δυο κουβέντες» παραδέχθηκε ο Γιώργος Κατσοαύνης στην κάμερα του Survivor. «Δεν επέλεξα να έχω συναισθήματα αλλά στα συναισθηματικά δεν μπορείς αν είσαι ο ίδιος όπως έξω γιατί εξαρτάσαι από άλλα άτομα.»

Με τη σειρα της, από τη δική της παραλία, η Μυριέλλα Κουρεντή τόνισε πως «κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε και έχει καταλάβει ότι παρεξήγησε πρόσωπα και καταστάσεις».