Survivor: Τους κάρφωσε η Χριστίνα Κεφαλά -«Εκείνοι διατάζουν και κάνουν ότι θέλουν»

Survivor

"Κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι" τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Survivor All Star.

Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκε από την κόκκινη ομάδα η Χριστίνα Κεφαλά αμέσως μόλις έπαψε να ισχύει η γνώριμη πρώτη εβδομάδα προσαρμογής, κατά την οποία και είχε ασυλία. Έτσι, λίγες ώρες μετά το συμβούλιο του νησιού, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν δίστασε να εκφράσει αιχμές στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως » υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους».

«Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν» συμπλήρωσε, επίσης, η παικτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας.

«Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες αυτοί δεν ψηφίστηκαν ενώ εκείνη μίλησε κατευθείαν για το λεγόμενο παρεάκι τους. Χριστίνα – Κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;»