Survivor: Τους έβγαλαν υποψήφιους γιατί δεν αποδίδουν στην ομάδα τους

Survivor

Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι του Survivor;

Νέα δεδομένα στο Survivor μετά την αναδιανομή των δύο ομάδων και τις ανακατατάξεις που υπήρξαν. Οι εξελίξεις ξάφνιασαν τους παίκτες κι όλοι πλέον προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Η νέα ομάδα των Κόκκινων αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βασάλο, Τάκη Καραγκούνια, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τη Μπλε μπαντάνα φοράνε πλέον οι: Νικόλας Αγόρου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρος Μαρτίκας, Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Μάριος Πρίαμος, Ελένη Χαμπέρη.

Το χθεσινό πρώτο αγώνισμα για την ασυλία έχασε η Μπλε ομάδα του Survivor κι οι παίκτες της ομάδας έπρεπε να στείλουν στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν περισσότερο αδύναμο. Αυτή ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και στην νέα της ομάδα.

Απόψε πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία με τους Κόκκινους να παίρνουν άλλη μια φορά την νίκη έναντι των Μπλε. Αυτήν την φορά οι Μαχητές επέλεξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Φυσικά το αποψινό συμβούλιο του Survivor ήταν διαφορετικό από τα άλλα, καθώς έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη. O Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες κι αποφασίστηκε η αποβολή τους από το παιχνίδι. «Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός