Survivor: Τους έριξαν στον τάκο δίχως δεύτερη σκέψη

Survivor

Survivor: Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Διάσημους;

Ανεβαίνει σε βαθμό δυσκολίας το Survivor και πλέον οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα πρέπει να αντιμετωπίζουν πιο απαιτητικές δοκιμασίες, ούτως ώστε να φτάσουν εξασφαλίσουν τα έπαθλα και τις ασυλίες.

Στο χθεσινό επεισόδιο Oι Μαχητές πήραν τη νίκη στο flag race και κέρδισαν για πρώτη φορά έπαθλο φαγητού. Ως εκ τούτου οι Διάσημοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση προς έκπληξη πολλών. Στο αποψινό πρώτο υδάτινο race του φετινού Survivor, οι Διάσημοι κι οι Μαχητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία αλλά και το έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος με τους παίκτες να κάνουν δυνατά ματσαρίσματα και να χαρίζουν δυνατές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο για ακόμα μια φορά οι Μαχητές εξασφάλισαν την νίκη και το έπαθλο κι οι Διάσημοι έπρεπε να βγάλουν στον τάκο άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση δίπλα στον Κώστα Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο αποψινό συμβούλιο στο Survivor και θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή στο παιχνίδι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν έχει φέρει πολλές νίκες στο Survivor κι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για σχέδιο και στρατηγική τριών πίσω από την πλάτη του.