Survivor – Τους έδωσαν στεγνά οι συμπαίκτες τους: «Μαριαλένα και Βασάλος μάλωσαν χωρίς κάμερες στην ζούγκλα»

Survivor

Survivor: "Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν".

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor, αφού η πρώτη τον ψήφισε στο προχθεσινό συμβούλιο του νησιού, κάτι που θεωρούν πολλοί ότι έγινε για λόγους στρατηγικής. Μάλιστα, οι συμπαίκτες τους ανέφεραν ότι τους έπιασαν να τσακώνονται off camera.

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί να έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα υπήρχε;» συμπλήρωσε από την μεριά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τις εξελίξεις στο Survivor.