Survivor: Το σκηνικό επαναλήφθηκε και βρέθηκαν μαζί στον τάκο

Survivor

Survivor: Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε;

Αναστάτωση έφεραν οι νέες αφίξεις στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι να πρέπει να συγκεντρώσουν από την αρχή τις δυνάμεις τους.

Έξι νέοι παίκτες μοιράστηκαν ανάμεσα στους Κόκκινους και στους Μπλε, αλλά στην πρώτη ομάδα επικράτησε προβληματισμός με την προσθήκη των τριών κοριτσιών. Την ίδια στιγμή οι Μπλε, ικανοποιημένοι που κατάφεραν νίκη εναντίον των αντιπάλων τους, συζήτησαν για την αγωνιστική τους κατάσταση και την ένταση που δημιούργησε η συνύπαρξη του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor. Φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις κι η κόντρα του με τον Μάριο φούντωσε ακόμα περισσότερο.

Από το χθεσινό πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και την ήττα της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός που δέχθηκε με πίκρα την πρώτη υποψηφιότητα για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Στο αποψινό αγώνισμα η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα και έπρεπε να βγάλει στην σέντρα έναν ακόμα παίκτη. Οι Μπλε επέλεξαν παμψηφεί να στείλουν ξανά στον τάκο την Μελίνα Μεταξά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα της.

Η μοναδική ψήφος της Μελίνας έδειξε ως τρίτο υποψήφιο ξανά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το σκηνικό επαναλήφθηκε, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.