Survivor: Το απίστευτο σχόλιο του Λιανού στην Ελευθερία – Σε άβολη θέση ο Μάριος

Survivor

Survivor: "Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος"

Για την επιστροφή της στο Survivor ρώτησε ο Γιώργος Λιανός την Ελευθερία Ελευθερίου και βρήκε και την κατάλληλη αφορμή για πειράγματα και για να κάνει χιούμορ. Μόνο που το βλέμμα του Μάριου Πρίαμου μαρτυρούσε ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

«Οι στόχοι είναι πολύ σημαντικοί στο Survivor. Η φάση είναι τελικός στόχος και θυμάμαι την γυναίκα του Στέλιου, την Όλγα, η οποία έκανε προπόνηση με βελάκια στην φωτογραφία του, επειδή την έχει αφήσει και τρέχει μόνη της τα παιδιά. Εσύ έκανες παρόμοια προπόνηση με άλλη φωτογραφία;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με νόημα.

«Δεν έχω κάνει με φωτογραφία, αλλά τις αδυναμίες μου τις έχω κοιτάξει. Έχω κάνει στόχους χωρίς βελάκια. Θα μπορούσα να έβαζα μια φωτογραφία και να πετούσα βελάκια, αλλά όχι πετούσα άλλα πράγματα» απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με γέλια.

«Καταλαβαίνω τον λόγο που έκανε ο Μάριος κοτσιδάκια γιατί με το μαλλί είχε περισσότερη επιφάνεια και περνούσε εύκολα ο στόχος. Τώρα με τα κοτσιδάκια περνάνε δεξιά κι αριστερά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor. Στο τέλος, ο Μάριος χαμογέλασε με αμηχανία.