Survivor: «Τις τελευταίες μέρες Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλάνε για γάμο… Κάνω εμετό»

Survivor

Survivor: Όλες οι εξελίξεις από τη ματιά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Νέο επεισόδιο από τη «ψυχαγωγική εκπομπή» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, όπως την αποκαλεί, προβλήθηκε στο Survivor. Αυτήν τη φορά τα καυτά νέα είχαν να κάνουν με έναν γάμο, όπως είπε. Ποιοι παντρεύονται; Ο Σπύρος Μαρτίκας κι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Να χαρώ; Να στενοχωρηθώ; Να γελάσω; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πολύ μεγάλο κέρδος. Πώς γίνεται πέντε μήνες να μην μιλάτε και πριν από 4 ημέρες να είστε ξαφνικά φουλ ερωτευμένοι;» απόρησε ο Εμμανουήλ για το «ειδύλλιο» στο Survivor.

«Θα ήθελα να πω ότι όλη η παραλία γελά με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ. Τους κοροϊδεύουν για να δούνε αυτά τα χαζά παιχνιδάκια τους… Κάνω εμετό φίλε σου λέω. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά και πουλάνε ένα love story, το οποίο είναι όλο λάθος» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor.