Survivor: Την πέταξαν στον τάκο κι έμειναν άφωνοι – «Απίστευτο»

Survivor

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor.

Συνεχείς είναι οι αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor και τα σχόλια εκατέρωθεν για τις τακτικές μέσα στο παιχνίδι, πέφτουν βροχή.

Πιο θιγμένος από όλους νιώθει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος νιώθει ξένο σώμα μέσα στην ομάδα του και δηλώνει πως θα ήθελε να βρίσκεται στην Κόκκινη ομάδα, που φαίνεται να τον στηρίξει περισσότερο. Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και στον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor δεν λέει να κοπάσει, μετά τα χθεσινές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου περί ειρωνείας για τον δεύτερο.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα ασυλίας, την Κυριακή την πρώτη ήττα δέχθηκε η Κόκκινη ομάδα, η οποία έριξε στον τάκο την Χριστίνα Κεφαλά. Με την ανακοίνωση του ονόματός της, η παίκτρια έκανε λόγο για «φιλίες» που λειτουργούν κατά της αγωνιστικότητας της ομάδας της. Μετά την χθεσινή ήττα των Μπλε, η ομάδα επέλεξε να ρίξει στον τάκο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αφήνει συνεχείς αιχμές και κάνει παράπονα για την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια και τον καταψήφισαν.

Στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα για την ασυλία στο Survivor, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν κι έστειλαν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, με την υποψηφιότητα της πρώτης ορισμένοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έμειναν άφωνοι, καθώς δεν το περίμεναν να ψηφιστεί από την στιγμή που έχει δώσει πολλά για την ομάδα της. «Απίστευτο» ακούστηκε στο συμβούλιο.