Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο με την αποχώρηση του Γουίλι;

Survivor

Οι ομάδες πανηγυρίζουν βλέποντας το νέο έπαθλο που διεκδικούν στο νέο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή.

Το Survivor για μια ακόμη φορά κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.112.194 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 49,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 61,1%. Μάλιστα στις γυναίκες 15-24 σημείωσε τον εντυπωσιακό μέσο όρο 70,5%.

Survivor: Πού μένει ο Σάκης Τανιμανίδης; Ισχύει η αμοιβή των 125.000 ευρώ;

Μετά από αλλεπάλληλες ήττες οι «Μαχητές» κατάφεραν χθες να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και να απολαύσουν έναν λαχταριστό μουσακά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κέρδισαν τους «Διάσημους» με σκορ 10-1!  Και μπορεί από τη μια οι «Μαχητές» να κέρδισαν το έπαθλο, όμως από την άλλη, έχασαν έναν παίκτη από την ομάδα τους, αφού το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού»  αποχώρησε ο Γουίλι Καλβουρτζής.

Survivor: Αποχώρησε ο Γουίλι από το νησί!

Survivor: Ο Γουίλι δεν περίμενε να φύγει τόσο γρήγορα και κάνει δηλώσεις για Τσανγκ, Αγγελόπουλο και Μάριο

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής;

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους «Διάσημους» να είναι πιο… αδίστακτοι από ποτέ. Μετά το… «10-1» οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θα μπορέσουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές; Το σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες όταν θα αντικρίσουν το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν θα πανηγυρίσουν!

Αγωνία και δράση στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.