Survivor: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Survivor

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η πρεμιέρα του ριάλιτι Survivor στο ΣΚΑΪ;

1.678.237 τηλεθεατές υποδέχθηκαν την πρεμιέρα του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.
Στο νεανικό κοινό 15-44 έφθασε μέχρι 45,7%, όταν κατά μέσο όρο σημείωσε 33,5% και στο σύνολο 27,3% μονοπωλώντας την τηλεθέαση καθόλη τη διάρκεια της προβολής του.
Με μια πολύ εντυπωσιακή παραγωγή έγινε η τηλεοπτική πρεμιέρα και το θερμόμετρο ανέβηκε αμέσως. «Διάσημοι» και «Μαχητές», οι δύο ομάδες που διαγωνίζονται στο παιχνίδι, έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους για σκληρό ανταγωνισμό. Με πλάνα σε παραλίες και ονειρικά μέρη οι τηλεθεατές ταξίδεψαν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου και απόλαυσαν τις ομορφιές του, μέσα από μια άψογη σκηνοθεσία.

Κακός χαμός στο Survivor με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Μαριάννα Καλλέργη!

Η έναρξη του «Survivor» έγινε με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να καλωσορίζει τους παίκτες των δύο ομάδων στο πεδίο δράσης και να εξηγεί τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, τονίζοντας πως τον λόγο για τις αποχωρήσεις θα έχει μόνο το κοινό και όχι οι ίδιοι οι παίκτες.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η συναρπαστική συνέχεια, όπου οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» προσπαθούν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους για την εύρεση τροφής στο νησί. Η εξασφάλιση μιας καλύτερης στέγης απασχολεί τους παίκτες και στις δύο παραλίες του νησιού. Οι προμήθειες είναι λιγοστές κι έτσι ο αγώνας για το έπαθλο έχει ιδιαίτερη σημασία. Το έπαθλο, στο δεύτερο επεισόδιο του «Survivor» θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα που θα νικήσει, να αποκτήσει τα μέσα για μια καλύτερη διαβίωση.

Survivor: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” …στεγνά!

Ποια θα είναι οι νικητές; Ποια στρατηγική θα ακολουθήσει η ομάδα στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση; Ποιοι παίκτες θα βοηθήσουν να διακριθεί η ομάδα τους και να περάσει μπροστά, διεκδικώντας τη νίκη; Ποιο είναι το έπαθλο και ποιοι θα το κατακτήσουν;
Ο Σάκης Τανιμανίδης από τις παραμυθένιες παραλίες θα δίνει λεπτό προς λεπτό τη μάχη των δύο ομάδων για την επιβίωση.

«Survivor» απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.