Survivor: Τι ψιθύρισε φεύγοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η ζεστή αγκαλιά και οι ψίθυροι ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη χθεσινή αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό Survivor All Star, ετοιμάζοντας τις βαλίτσες της για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η αποχώρησή της ξάφνιασε τους πάντες και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος «πάγωσε» στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» συζητήθηκε ο σύντομος διάλογος που είχε το ζευγάρι κατά τον αποχωρισμό και όσα ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

«Πάω στην οικογένειά μου, πάω στα γατιά μου» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της και στη συνέχεια αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντάς του: «Σε πιστεύω. Αγάπη μου, κράτα γερά». Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έδινε δύναμη και την παρότρυνε να μην κλαίει.

«Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω. Ωστόσο, είναι η γνώμη του κοινού. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους» δήλωσε στη συνέχεια on camera η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε» δήλωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφήνοντας αιχμές.